"Mijn Nederland"

Nabila Bendriss

Het land van
Kaas en molens .Van mooie bloembollen
en mensen die op nieuwjaarsdag de zee in hollen.
Het land van
Protesten en acties tegen zwarte piet
en van kleine Thijn die grote indruk achterliet.
Nagels werden gelakt
om te strijden tegen de ziekte
die velen hun geliefde heeft afgepakt.

Ieder In Zijn Huisje Met Zijn Eigen Kruisje .
HET land waar ze "Bro" roepen naar de politie.
Met veel tolerantie ..en sociale zekerheid garantie?
Mijn Nederland ....
Nabila

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nabila Bendriss (Actief sinds: 18-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘"Mijn Nederland"’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.